Søg
Close this search box.

Hwam I 40/55

18.495,00 kr.

Pejseindsats

Dansk design og dansk produceret. 

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor eller her.

Hwam I 40/55 er en pejseindsats med automatisk luftstyring. Der er mulighed for at vælge højre eller venstrehængt låge.

Teknisk data Hwam I 40/55

Energiklasse: A
Nominel kW: 6,4
Størrelse: H54,3*B74,4*D39,6 cm
Vægt: 99 kg
Støvmåling 36mg/Nm3 13% O2
Afstand til brændbart: side ovn 5 cm, bag ovn 5 cm
Møbelafstand foran 120 cm
HWAM Autopilot: Ja
Mulighed for friskluft: Ja
Låge hængslet højre side
Brændstof: Tørt brænde

Mulighed for tilkøb

Friskluftsystem bagud/bund
Gulvplade glas/stål

Måltegning her

Manual her

HWAM brændeovne er ikke bare dansk design, men også dansk produceret. Siden 1973 er der blevet produceret brændeovne og pejse i Hørning – først som ABC-Pejse siden skiftede man navn til HVAM.
På trods af de mange år – eller måske snarere på grund af – har HWAM fulgt med udviklingen og ændrede krav til effektivitet og æstetik. De har tilmed været innovative i ønsket om at lave den optimale forbrænding til gavn for miljøet og kundens økonomi.

Alle brændeovne fra HWAM har indbygget HWAM® Autopilot™, der  sørger for en god forbrænding uden du skal stille på lufttilførslen. Ved hjælp af en bimetal-fjeder reguleres lufttilførslen til brændkammeret automatisk, så du får mest mulig varme ud af dit brænde. Bimetal-fjederen udvider eller trækker sig sammen, alt efter temperaturen i brændkammeret – og derved reguleres der for spjæld, så der kommer den rette mængde luft ind til bålet.  – til gavn for både miljøet og brændebudgettet. Du kan se en video om bimetal-fjederen her.

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Du kan eventuelt kontakte os her.
Såfremt du vælger selv at montere en brændeovn eller skorsten købt hos os, så vejleder vi dig også, hvis du går i stå medens du monterer.

Søjle

,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.