Om os

Vi har gjort det nemt for dig

Ved at lave webshoppen Dinpejs.dk
har vi gjort det let for dig at handle.

Her sælger vi pejse, brændeovne, biopejse, gaspejse, elpejse og gaveartikler til private og professionelle, som vil have produkter af god kvalitet til en rimelig pris.

Vores kunder er både privatpersoner, håndværkere, arkitekter og byggefirmaer. Vi har kunder fra hele landet. Alle kunder har forskellige behov, men med det til fælles, at de skal have en god oplevelse og en rigtig løsning hver gang.

Dinpejs.dk er en del af Pejsemontering Fyn, som har base i Kerteminde og butik/showroom i Langeskov tæt på den fynske motorvej.

Se udvalg af projekter her

Jørgen er uddannet tømrer og har monteret pejse og brændeovne siden 2004. I 2014 startede han Pejsemontering Fyn, som stadig sælger og monterer pejse, brændeovne, biopejse og elpejse.

Vi sælger stadig mange pejse og brændeovne, og et stigende antal biopejse, elpejse og gaspejse.

Jørgen har både teoretisk, håndværksmæssig og praktisk ekspertise på området. Han elsker at rådgive dig om de muligheder, der passer til dig og dit projekt, så du får den rigtige løsning.

Du er altid velkommen til at lave en aftale om at komme forbi vores showroom på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov eller ringe/skrive til os for at få råd og vejledning om din næste pejs.

Hvis du ikke selv vil montere din pejs eller brændeovn giver vi gerne et godt tilbud på at udføre arbejdet.

Vi sælger tryghed

Pejse er mere end hygge. Det er vigtigt for os, at du får det rigtige produkt, så du har glæde af din nye brændeovn eller pejs i mange år.

Når du vælger pejs, brændeovn, biopejs, gaspejs eller elpejs, er der flere ting at være opmærksom på.

For os er det vigtigt, at du får en seriøs rådgivning, når du henvender dig til os og at du bliver rigtig glad for din pejs eller brændeovn.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.