Søg
Close this search box.
-35

Biotronic 99

Original price was: 30.995,00 kr..Current price is: 19.999,00 kr..

UDSTILLINGSMODEL
Biotronic er en elektronisk biopejs fra ThermaTech til indbygning i flader, kasser eller vægge.
Fjernbetjening inkluderet
Mulighed for tilkøb af glas og casing

Designet og udformningen af BioTronic sikrer en jævn og ensartet flamme igennem hele forbrændings- processen. For at garantere den højeste grad af sikkerhed og komfort er BioTronic udstyret med ikke mindre end 4 sensorer. Disse sensorer er koblet direkte til mikroprocessoren, og det garanterer, at enhver uregelmæssighed i brugen vil blive opdaget øjeblikkeligt.

BioTronic er således et fuldautomatisk produkt, der garanterer den højeste komfort og sikkerhed. Vores teknologi giver fuld kontrol over et miljøvenligt, rent og smukt ildsted uden skorsten.

For en nem og intuitiv betjening er BioTronic udstyret med et enkelt kommunikationspanel, der er skjult under en vippeklap. Med et enkelt tryk tændes og justeres flammehøjden imellem standard eller Eco mode. Alternativt anvendes fjenbetjeningen (ekstra tilbehør til BioTronic 70).

Mere enkelt bliver det ikke.

Tekniske data Biotronic 99

Størrelse: L99*B28*H22 cm
Længde brænderør: 80 cm
Effekt brænder: max 7 kW
Kapacitet brænder: 5,5 l
Brændetid brænder: max 10 timer
Antal flammehøjder: 2
Rumstørrelse: mindst 70 m3
Strømforsyning 220V til elektronisk brænder
Brændstof: Bioethanol 96-97,5%
Materialer: Brænder børstet rustfri stål

Varianter og tilkøb

Der er Biotronic fås i 2 længder den ældre og kortere Biotronic 70 og den nye Biotronic 99

Dere rmulighed for at købe casing til at sætte brænderen i, hvis den skal indbygges i en væg. Termatechs system er flexibelt, så ledes at man køber én pakkemed plader, der samles, som man ønsker det med åbning til en eller flere sider.

Ligeledes indeholder pakken man kan købe med glas glas til at give pejsen rolige flammer om den er åben fra en, to eller tre sider.

INTELLIGENT PÅFYLDNINGSSYSTEM

Det intelligente påfyldningssystem gør genopfyldning nem og effektiv og uden mulighed for menneskelige fejl. Den special­udviklede brændstofpumpe, der er inkluderet, kommunikerer direkte med mikroprocessoren via strøm­ kablet. Pumpens slange kobles direkte til tanken med en klikkobling

Således minimeres risikoen for spild og overfyldning af brændstoftanken. Dette gør BioTronic til det sikreste valg.

BEV TECHNOLOGYTM (BURNING ETHANOL VAPOURS) – DEN MEST AVANCEREDE TEKNOLOGI

Denne banebrydende teknologi fører til en meget ren, sikker og effektiv forbrænding og bringer dermed BioTronic op på et helt nyt niveau uden uønskede biprodukter som røg, lugt, sod og aske.

Den patenterede BEV TechnologyTM og vores intelligente BioTronic brænder er et af de mest avancerede produkter på markedet. Den avan­ cerede mikroprocessor overvåger og kontrol­ lerer forbrændingen, og i kombination med udformningen af selve brænderen giver det en effektiv og sikker funktion.

Størrelse

,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.