Søg
Close this search box.

Maestro 60/3 Tall

57.630,00 kr.

Smuk indbygnings gaspejs 3-sidet glas.

Velegnet til alle rum

Gaspejs 3-sidet Eco Wave, 75 cm høj

Smuk indbygningspejs velegnet til alle rum

Maestro 60/3 Tall giver en flot udsigt til flammerne takket være de høje glas sider på 75 cm. Gaspejsen kan betjenes med medfølgende fjernbetjening samt telefon eller tablet, så det er nemt at styre pejsen på afstand.

Med det smarte Eco Wave-system er det muligt at justere flammerne, så gasforbruget reduceres med op til 50% – uden at gå på kompromis med det smukke flammebillede.  Systemet kan styres digitalt. Energieffektiviteten er 94,3% og gaspejsen er i energiklasse A.

De medfølgende Dynamic Flame Burner® brændere skaber smukke, høje og tætte flammer på selv den koldeste tid på året. Sættet består af: 3 brændere – én i bunden og to opretstående – som skjules bag et par stykker meget naturtro keramisk brænde. Det er endvidere muligt at styre flammerne, så du både kan tænde hele pejsen, en af de 2 brændere i toppen eller blot brænderen i bunden.

Derudover fås 60-3 Tall pejsen også med andre systemer – så som Eco Glow LED gløder. Dette system giver virkelighedstro gløder i bunden af gaspejsen. De kan tændes uafhængigt af ilden, dvs. uden at pejsen udsender varme. Med den lysende glødebund ser pejsen flot og hyggelig ud, selv når ilden ikke er tændt på en varm sommerdag.

  Tekniske data Gaspejs 3-sidet

Output flaskegas G31: 1,1-7,3 kW
Output naturgas G20: 1,9-7,2 KW
Effektivitet: 94,3%
Udvendige mål (HxBxD): 75x60x35 cm
Vægt: 130 kg
Brændstof: Naturgas, flaskegas

Mulige tilkøb:

  • Balanceret aftræk
  • Clear view refleksfrit glas
  • Varmeflytter-system

Download mere information:

Stregtegning
Installationsvejledning
Brugsvejledning
Teknisk dokumentation
Energilabel
Certifikat

Montering af pejs

Gaspejse må kun monteres af en installatør, der er certificeret til at arbejde med gas. Installatøren er ansvarlig for installationen af pejs og aftræk, samt forsyning af gas til pejsen – eksempelvis flaskegas, naturgas eller bygas.

Du er velkommen til kun at købe pejs og balanceret aftræk hos os og selv finde en installatør.
Du er også velkommen til at få et tilbud på montering af gaspejsen fra os. Vi har en stor faglig stolthed i det arbejde, som vi udfører. Kontakt os her

 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.