Søg
Close this search box.

Maestro 75XTU

63.727,00 kr.

 Gaspejs pejseindsats 3-sidet

.

Categories: Mærker , ,

          Gaspejs pejseindsats 3-sidet Eco Wave

Smukt indsyn til pejsen fra alle vinkler

Maestro 75XTU Eco Wave er den ideelle løsning til dig, der leder efter en gaspejs, der kan bruges som f.eks. en rumdeler, og hvor du kan nyde oplevelsen af ​​ild og hygge overalt i rummet.

Pejseindsatsen betjenes med den medfølgende fjernbetjening. Maestro 75 XTU er også udstyret med det eksklusive DRU system Eco Wave, hvor det er muligt at styre flammerne fra en smartphone eller tablet via en Wi-Fi-forbindelse. Med Eco Wave får du flotte, levende flammer med et minimalt gasforbrug – med en ovn, som I forvejen har en effektivitet på 93,3% og er i energiklasse A.

Gaspejsen Maestro 75XTU er udstyret med Dynamic Flame Burner®, som giver dig næsten den samme oplevelse som med en brændefyret pejs. Der er installeret 3 brændere i pejseindsatsen, en i bunden og to opretstående, som skjules bag nogle stykker meget naturtro keramisk brænde. Som et resultat vil ilden i pejsen virke flot og levende og fremstå meget realistisk. Det er muligt at regulere Maestro 75XTU, så den kan tænde hele pejsen, en af ​​de øverste 2 brændere eller blot den nederste brænder. Eco Glow LED glødebund (tilkøb) kan derudover tændes, selv når der ikke er ild i pejsen, vha. den medfølgende fjernbetjening eller via app. Den tændte glødebund ser meget flot og hyggelig ud, selv om den ikke afgiver varme. Det kan være praktisk om sommeren, hvor pejsen måske ikke tændes nær så meget som om vinteren.

  Tekniske data 

Output flaskegas G31: 1,9-9,5 kW
Output naturgas G20: 1,2-8,8 kW
Udvendige mål (HxBxD): 55x40x75 cm
Effektivitet: 93,3%
Vægt: 145 kg
Brændstof: Naturgas, flaskegas

Mulige tilkøb:

  • Balanceret aftræk
  • Clear view refleksfrit glas
  • Eco Glow LED gløder
  • Varmeflytter-system

Download mere information:

Stregtegning
Installationsvejledning
Brugsvejledning
Teknisk info
Energilabel
Certifikat

Montering af Gaspejs pejseindsats 3-sidet

Gaspejse må kun monteres af en installatør, der er certificeret til at arbejde med gas. Installatøren er ansvarlig for installationen af pejs og aftræk, samt forsyning af gas til pejsen – eksempelvis flaskegas, naturgas eller bygas.

Du er velkommen til kun at købe pejs og balanceret aftræk hos os og selv finde en installatør.
Du er også velkommen til at få et tilbud på montering af gaspejsen fra os. Vi har en stor faglig stolthed i det arbejde, som vi udfører. Kontakt os her

 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.