Søg
Close this search box.

Maestro 105/3

68.528,00 kr.

Superflot gaspejs 3-sidet

.

Categories: Mærker ,

       Gaspejs­ pejseindsats 3-sidet Eco Wave, 105 cm bred

Som et stort, åbent ildsted – men uden besvær med brænde

Maestro 105/3 gaspejs er en af DRU’s topprodukter. Denne pejs er meget enkel at betjene, da du blot med et enkelt klik vil kunne tænde den. Læn dig roligt tilbage og nyd synet af flammerne, som er under fuld kontrol af pejsens digitale styring. Samtidig slipper du for den rengøring, der er i forbindelse med en træfyret pejs. Skal du vælge en ny pejs, vil dit valg måske være en af vore innovative gaspejse spækket med teknologi.

Imponerende frontglas-bredde på Maestro 105/3

DRU Maestro 105 3-sidet gaspejs er designet med et imponerende 105 cm frontglas – og 39,6 cm sideglas – og er velegnet i større rum, hvor du ønsker at nyde flammerne og den hyggespredende varme.

Skab illusionen af en brændefyret pejs

Maestro gas pejseindsats giver dig ved hjælp af dens Dynamic Flame Burner® det mest naturtro flammebillede, en gaspejs kan opnå. Dynamic Flame Burner er inkluderet i prisen i alle Maestro modeller. Gaspejsen er udstyret med 3 brændere, en i bunden og to opretstående, som skjules bag det meget naturtro keramiske brænde. Således kan man skabe høje flotte realistiske flammer inde i pejsen. Det er muligt at regulere Maestro 105/3, så du både kan tænde hele pejsen, en af de 2 brændere i toppen eller blot brænderen i bunden. Eco Glow LED glødebunden (tilkøb) kan tændes, selv når der ikke er ild i pejsen, vha. den medfølgende fjernbetjening eller via app. Med glødebunden tændt ser pejsen flot og hyggelig ud, selv om den ikke afgiver varme. Det kan være praktisk om sommeren, hvor pejsen måske er mindre tændt end i vinterhalvåret.

  Tekniske data 

Output flaskegas G31: 1,5-9,7 kW
Output naturgas G20: 2,2-9,3 kW
Udvendige mål (HxBxD): 55×103,5×35 cm
Effektivitet:87,5%
Vægt: 120 kg
Brændstof: Naturgas, flaskegas

Mulige tilkøb:

  • Balanceret aftræk
  • Clear view refleksfrit glas
  • Eco Glow LED gløder
  • Varmeflytter-system

Download mere information:

Stregtegning
Installationsvejledning
Brugsvejledning
Teknisk info
Energilabel
Certifikat

Montering af Gaspejs pejseindsats 3-sidet

Gaspejse må kun monteres af en installatør, der er certificeret til at arbejde med gas. Installatøren er ansvarlig for installationen af pejs og aftræk, samt forsyning af gas til pejsen – eksempelvis flaskegas, naturgas eller bygas.

Du er velkommen til kun at købe pejs og balanceret aftræk hos os og selv finde en installatør.
Du er også velkommen til at få et tilbud på montering af gaspejsen fra os. Vi har en stor faglig stolthed i det arbejde, som vi udfører. Kontakt os her

 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.