Søg
Close this search box.

Heta Icon-Line Eclipse XL-S

19.375,00 kr.

Kraftfuld brændeovn med varmelagring.

7,1 kW

Mulighed for tilkøb af fedtsten.

Dansk design og dansk produceret. 

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor eller her.

Med Heta ICON-LINE Eclipse XL-S, er der hverken sparet på design eller komfort. Med sit store brændkammer sørger Eclipse XL-S for varmen i alle kroge af hjemmet eller sommerhuset, så hyggen hurtigt kan indfinde sig. Er ønsket at akkumulere endnu mere varme, så der efterfølgende morgen stadig står en varm brændeovn kan der tilkøbes 89 kg. akkumuleringssten der ligger skjult oven på ovnen bag stålfronten. Brændeovnen fås både med og uden den nederste låge.

HETAs serie af prisvenlige brændeovne, Icon-Line, som indeholder modellerne Eclipse, Eclipse XL og Moderna, er en stilren og gennembearbejdet produktserie. Brændovnene i Icon-Line-serien fås i en tidløs, stilren sort eller grå farve. Der er mulighed for at vælge mellem stål og fedtsten, og de er nemme at betjene med luftreguleringsfunktionen forrest på ovnene.

Samtlige modeller i Icon-Line-serien kommer med Hetas moderne forbrændingsteknik, Clean Burn, som effektivt og miljøvenligt sørger for en perfekt ren forbrænding og tilhørende uforstyrret kig til flammerne fra bålet.

 

Teknisk data Heta Icon-Line Eclipse XL-B

Energiklasse: A
Nominel kW: 7,1
Størrelse: H135,1*B66,5*D44,7 cm
Vægt: 257 kg
Indføringsmængde: 1,75 kg
Bredde brændkammer: 47,2 cm
Støvmåling 25mg/Nm3 14% O2
Afstand til brændbart: side ovn 40 cm, bag ovn 12,5 cm
Møbelafstand 120 cm
Brændstof: Tørt brænde

Kontakt os vedrørende mulighed for tilkøb:
-Underlåge
-Fedtstens top eller komplet fedtsten

HETA brændeovne og pejse giver god varme i dit hus, pynter i dit hjem og spreder hygge på kolde dage. Når du vælger en HETA brændeovn, får du ren hygge, sund fornuft, dansk design og kvalitet udviklet gennem mere end 150 år.

Husk at det er vigtigt du anvender tørt brænde for den reneste forbrænding og bedste udnyttelse af træet.

Søjle

,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.