Søg
Close this search box.

Heta Icon-Line Eclipse

11.250,00 kr.

Kraftfuld brændeovn til mindre rum.

5,4 kW

Mulighed for tilkøb af sideglas eller fedtsten.

Dansk design og dansk produceret. 

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor eller her.

Heta Icon-Line Eclipse er en flot, kraftfuld brændeovn, som passer perfekt til mindre rum, som et hyggeligt samlingspunkt for familien og vennerne.
Det er muligt at vælge mellem en sort og grå farve og materialerne stål og fedtsten, så Eclipse fungerer som en forlængelse af den øvrige indretning.

Med en meget lille afstand bag ovnen til brændbart materiale, passer Eclipse perfekt til sommerhuse. Eclipse kan vælges både med og uden sideglas.

HETAs serie af prisvenlige brændeovne, Icon-Line, som indeholder modellerne Eclipse, Eclipse XL og Moderna, er en stilren og gennembearbejdet produktserie. Brændovnene i Icon-Line-serien fås i en tidløs, stilren sort eller grå farve. Der er mulighed for at vælge mellem stål og fedtsten, og de er nemme at betjene med luftreguleringsfunktionen forrest på ovnene.

Samtlige modeller i Icon-Line-serien kommer med Hetas moderne forbrændingsteknik, Clean Burn, som effektivt og miljøvenligt sørger for en perfekt ren forbrænding og tilhørende uforstyrret kig til flammerne fra bålet.

 

Teknisk data Heta Icon-Line Eclipse

Energiklasse: A
Nominel kW: 5,4
Størrelse: H93,5*B45,4*D39,4 cm
Vægt: 91 kg
Indføringsmængde: 1,2 kg
Bredde brændkammer: 28,9 cm
Støvmåling 13mg/Nm3 14% O2
Afstand til brændbart: side ovn 35 cm, bag ovn 10 cm
Møbelafstand 100 cm
Brændstof: Tørt brænde

Kontakt os vedrørende mulighed for tilkøb:
– Sideglas
-Underlåge
-Fedtstens top eller komplet fedtsten

HETA brændeovne og pejse giver god varme i dit hus, pynter i dit hjem og spreder hygge på kolde dage. Når du vælger en HETA brændeovn, får du ren hygge, sund fornuft, dansk design og kvalitet udviklet gennem mere end 150 år.

Husk at det er vigtigt du anvender tørt brænde for den reneste forbrænding og bedste udnyttelse af træet.

Søjle

,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.