Søg
Close this search box.

Heta Icon-Line Moderna

13.750,00 kr.

Brændeovn med glasfront.

6,2 kW

Mulighed for tilkøb af sideglas eller fedtsten.

Dansk design og dansk produceret. 

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor eller her.

Moderna har en flot glasfront og kan vælges både med og uden sideglas samt underlåge. Brændeovnen fås i en sort og grå farve, så den fremstår som et samlende, hyggeligt og varmt midtpunkt i stuen. Det er muligt at vælge mellem stål og fedtsten i begge varianter.

Det er muligt at tilkøbe Hetas HAC 2.0-teknologi til Moderna, som er nem at styre igennem Hetas app til Android/iOS via Bluetooth. Der er fastgjort en indikator på ovnen, der ved hjælp af farvekoder (rød, gul og grøn) gør opmærksom på, hvis der er behov for ny indfyring, eller hvis der er påfyldt for meget brænde.

Ovnens indfyringslåge er udstyret med en dørsensor, der registrerer når der er påfyldt nyt brænde.

HETAs serie af prisvenlige brændeovne, Icon-Line, som indeholder modellerne Eclipse, Eclipse XL og Moderna, er en stilren og gennembearbejdet produktserie. Brændovnene i Icon-Line-serien fås i en tidløs, stilren sort eller grå farve. Der er mulighed for at vælge mellem stål og fedtsten, og de er nemme at betjene med luftreguleringsfunktionen forrest på ovnene.

Samtlige modeller i Icon-Line-serien kommer med Hetas moderne forbrændingsteknik, Clean Burn, som effektivt og miljøvenligt sørger for en perfekt ren forbrænding og tilhørende uforstyrret kig til flammerne fra bålet.

 

Teknisk data Heta Icon-Line Moderna

Energiklasse: A
Nominel kW: 6,2
Størrelse: H104,6*B48,9*D42,7 cm
Vægt: 110 kg
Indføringsmængde: 1,6 kg
Bredde brændkammer: 33 cm
Støvmåling 13mg/Nm3 13% O2
Afstand til brændbart: side ovn 40 cm, bag ovn 16 cm
Møbelafstand 110 cm
Brændstof: Tørt brænde

Kontakt os vedrørende mulighed for tilkøb:
– Sideglas
-Underlåge
-Fedtstens top eller komplet fedtsten

HETA brændeovne og pejse giver god varme i dit hus, pynter i dit hjem og spreder hygge på kolde dage. Når du vælger en HETA brændeovn, får du ren hygge, sund fornuft, dansk design og kvalitet udviklet gennem mere end 150 år.

Husk at det er vigtigt du anvender tørt brænde for den reneste forbrænding og bedste udnyttelse af træet.

Søjle

,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.