Søg
Close this search box.

Heta Scan-Line 8 sort cirkelrund brændeovn med sideglas

18.525,00 kr.

Lille og smart cirkelrund brændeovn, der passer i mange rum – både i hjemmet og sommerhuset.
Scan-Line 8 fås i forskellige materialer og designs og den har mange smarte funktioner.

Scan-Line 8 er det perfekte valg til de, der prioriterer miljøvenlig forbrænding, da den har den hidtil reneste forbrænding, der er testet, med et rekordlavt partikeludslip på kun 0,63 gram pr. kilo afbrændt træ.

Scan-Line 8 fås med eller uden sideglas.

Dansk design og dansk produceret.

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor eller her.

 

Heta Scan-Line 8 sort cirkelrund brændeovn med sideglas

Heta Scan-Line 8 er en lille og smart cirkelrund brændeovn i sort stål, der passer i mange rum. Den cirkelrunde form går at glasset buer, så du har ekstra stort kig til de hyggelige flammer fra en bredere vinkel.

Heta Scan-Line 8 er det perfekte valg til dig, der prioriterer miljøvenlig forbrænding, da den har en  forbrænding, som har givet denne brændeovn flere priser. Partikeludslipppet er på kun 0,63 gram pr. kilo afbrændt træ.

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten og der er kælet for detaljerne med blandt andet automatisk dørluk og aftageligt håndtag, der ikke bliver varmt og der er justerbare stillefødder.

Heta Scan-Line 8 sort cirkelrund brændeovn med sideglas kan fås med mange forskellige udtryk. Den fås i sort stål eller med støbte sider og top samt mulighed for at tilvælge fedtstens top  eller komplet fedtsensbeklædning. Du har også mulighed for at få den lodrette liste på hver side af lågen i forskellige farver.

Heta Scan-Line 8 fås med eller uden sideglas.

Der er desuden mulighed for at sætte ovnen på en lav drejesokkel, så du kan nyde flammerne både fra spisebordet og sofaen.

Hetas pejse og brændeovne er alle med støbejernsbund og støbejernslåge og har den dejlige store askeskuffe på 5 liter, så du slipper for at tømme hele tiden.
Og så er de produceret på fabrikken i Lemvig. Dansk design og dansk produceret.

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor eller her.

Teknisk data Heta Scan-Line 8 sort stål med sideglas

Energiklasse: A+
Nominel kW: 4,5
Antal m2: 20-90
Størrelse: H102,9*B44,5*D44,5 cm
Vægt: 134 kg
Indføringsmængde: 1,1 kg
Bredde brændkammer: 30 cm
Min skorstenstræk: 0,11 mbar
Afstand til brændbart: side ovn 35 cm, bag ovn 12 cm, i hjørne 12 cm
Møbelafstand 85 cm
Brændstof: Tørt brænde

Download tegning her

Download vejledning her

Variant

,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.