Søg
Close this search box.

Heta Tipi

2.340,00 kr.3.615,00 kr.

SKU: Ikke mulig Categories: Mærker ,

Hygge i haven med bålsted. Konstruktionen som bålsted tipi giver læ til bålet for vinden.

Der er ikke noget så hyggeligt som ild på terrassen en mørk vinter aften eller at samles om ilden en dejlig sommeraften.
Med Heta Tipi ildsted, der fås i forskellige størrelser har du rammen til at lave ildstedet og når den ikke er i brug er den skulpturel i sig selv.
Til den store model kan du få en grillrist, så i sammen kan lave lidt hyggelig mad eller snobrød over gløderne.

Corten-stål

Heta Tipi er fremstillet af en speciel type stål – Cortenstål, der er særdeles velegnet til udendørs ildsteder. Når Heta Tipi har stået ude i en periode, vil der dannes et pænt lag patina på overfladen, der aldrig udvikler sig til tærende rust pga. overfladens beskaffenhed. I begyndelsen ruster Tipi’en relativt hurtigt, og lidt rust kan dermed godt løbe ned på underlaget, f.eks. fliserne. På grund af corten-stålets beskaffenhed vil dette fænomen imidlertid blive reduceret med tiden, fordi trægheden i rustdannelsen bliver større og større. Hurtig rustdannelse/oxydering Ønsker du at fremme rustdannelsen, kan vi anbefale at affedte og rense overfladen, således at den bliver mere jævnt oxyderet over tid. DK Alternativt kan du vaske den med saltvand nogle gange. Dette vil fremme oxyderingen

3 størrelser

Lille højde 96 cm

Mellem højde 120 cm

Stor højde 1470 cm

Heta Tipi Grill (Tilkøb)

Til den store model 1470 er der mulighed for at tilkøbe grillrist.

Grillindsatsen er udviklet til brug for tilberedning af fødevarer på Heta’s Tipi. Temperaturen på grillristen reguleres ved justering af glødelaget og brug af de 3 højdemuligheder på skinnerne.

Se mere om grillristen her

Heta Tipi gulvplade (Tilkøb)

Tipi gulvplade er fremstillet af galvaniseret stål, og er designet til at beskytte din terrasse eller fliser mod slidmærker, gløder eller pletter fra din Heta Tipi.

Download vejledning her

Størrelse

, ,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.