Søg
Close this search box.

Metro 130XT tunnel

68.880,00 kr.

Bred gaspejs tunnelpejs.

God til rumdeler i store rum.

Gaspejs Tunnelpejs Eco Wave 130 cm bred

Gaspejs i bredformat-design perfekt som rumadskiller i store rum

Metro 130XT tunnelpejs er en imponerende 130 cm bredformat gaspejs, hvormed du kan skabe blikfang i større rum i hjemmet såvel som i kongrescentre og hoteller. Den er et iøjnefaldende element i rummet/rummene og skaber samtidig en meget hyggelig atmosfære i et stort område, da ilden kan ses fra begge sider af pejsen. Som en af de større pejse i hollandske DRU’s sortiment er denne tunnelpejs 89,6% effektiv og i energiklasse A. Den skaber et meget flot bredt, zigzagmønstret flammebillede vha. Vario Burner-systemet – en serie af brændere skjult i det medfølgende naturlige brune keramiske brænde. I stedet for brunt brænde, kan tunnelpejsen fås med hvidt keramisk brænde, som ligner birkebrænde til forveksling. Derudover kan bunden af brændkammeret fås med hvide eller grå sten.

Metro 130XT tunnel pejs leveres med fjernbetjening, men kan også tilsluttes det innovative DRU Eco Wave-system.  Med dette system kan du justere flammerne fra en smartphone eller tablet ved hjælp af en Wi-Fi-forbindelse. At skabe smukke flammer kræver ikke mere gasforbrug, da Eco Wave kan spare op til 50 % gas.

Metro 130XT Tunnel gaspejs er med sit brede design en meget elegant tunnelpejs til indbygning i vægge eller rumadskillere i større rum.

  Tekniske data

Output flaskegas G31: 5,6-10,6 kW
Output naturgas G20: 6-16,3 KW
Effektivitet: 89,6%
Udvendige mål (HxBxD): 41,5×130,4×47,6 cm
Vægt: 160 kg
Brændstof: Naturgas, flaskegas

Mulige tilkøb:

  • Balanceret aftræk
  • Clear view refleksfrit glas
  • Dru PowerVent system
  • Varmeflytter-system

Download mere information:

Stregtegning
Installationsvejledning
Brugsvejledning
Teknisk dokumentation
Energilabel
Certifikat

Montering af pejs

Gaspejse må kun monteres af en installatør, der er certificeret til at arbejde med gas. Installatøren er ansvarlig for installationen af pejs og aftræk, samt forsyning af gas til pejsen – eksempelvis flaskegas, naturgas eller bygas.

Du er velkommen til kun at købe pejs og balanceret aftræk hos os og selv finde en installatør.
Du er også velkommen til at få et tilbud på montering af gaspejsen fra os. Vi har en stor faglig stolthed i det arbejde, som vi udfører. Kontakt os her

 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.