-27

Simple goods toiletrens

80,00 DKK

Simple Goods All Purpose Cleaner er af god grund en af vores bedst sælgende produkter. All Purpose Cleaner er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier – Probiotika.

En all around spray der der hurtigt og nemt rengør bla. Bordpladen, kogeplade, dørhåndtag, bilen, spisebordet, sofabordet og meget mere.

Alle ingredienser er 100 % biologisk nedbrydelige og uden skadelig kemi.

 

 

SIMPLE GOODS TOILETRENS

GERANIUM, LAVENDEL, PATCHOULI

Simple Goods toilet rens er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier – Probiotika.
Tilsat en skøn duft af Geranium, Lavendel og Patchouli.

YDERLIGERE OPLYSNINGER OM SIMPLEGOODS TOILETRENS

Simple Goods Toilet Cleaner er fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser og tilsat naturens gode bakterier – Probiotika.
Dette milde og PH neutrale produkt nedbryder effektivt snavs, fedt, kalk og fjerner dårlig lugt helt uden brug af skadelig kemi.

Ved  brug af denne Probiotiske Toilet rens, sløres ikke kun den dårlige lugt, men fjerner simpelthen også årsagen hertil ved brug af probiotiske bakterier. Vi udvælger med omhu vores 100 % økologiske æteriske olier. Denne Toilet rens efterlader badeværelset med en skøn duft af Geranium kombineret med lavendel og Patchouli.

Anvendelse: Påfør produktet under kummen og jævnt rundt i toilettet. Lad produktet virke i 3-5 minutter, børst over og under vandlinjen og afslut rengøringen af dit toilet med at skylle ud.

Mange forbinder Toilet rens med stærke kemikalier som skal gemmes væk – vi har lanceret denne milde, naturlige toilet rens i en smuk lyserød bioplast flaske – som man ikke behøver at gemme væk, når der kommer gæster.

Når toilettet gøres rent med konventionel rengøringsmiddel, fjernes både gode og dårlige bakterier og herved skabes en helt ren overflade men hurtigt derefter  er overfladen igen dækket af bakterier. Men ved rengøringmed Probiotiske Toilet rens, efterlades overfladen i stedet med milliarder af gode probiotiske bakterier, der nedbryder snavs på mikroskopisk niveau til endnu mindre partikler og spiser disse. Dette medfører endvidere, at der ikke er plads eller næring nok til de dårlige bakterier, som herved udraderes. De gode bakterier fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs i op til 3-5 dage efter endt rengøring.

Hvad sker der, når man skyller denne Toilet rens ud?
Probiotikaen, vil rengøre kloak rørerne fra toilettet og bakterierne vil indgå i det naturlige kredsløb, hvor de allerede findes.  De vil fortsætte med at nedbryde organisk materiale og omdanne det til kuldioxid og vand. Dermed bidrager de til at opretholde en naturlig bakterie flora i naturen.

Volumen

750ml

Ingredienser

Water, Microorganisms / probiotics EU Group and EPA Class 1, Xanthan Gum, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Organic essential Oil 99,78 % of the total ingredients are from natural origin

Embalage

Vi stræber efter at reducere vores CO2-fodaftryk og være så miljøvenlige som muligt. Vi er derfor stolte af at benytte 100 % genanvendt plast til vores flasker.

Dette produkt er tænkt ind i vores refill koncept og der kan købes 100 ml koncentreret refill til at genfylde flasken igen og igen. Vi opfordrer dig til efter endt brug at sende denne flaske til genbrug.

Simple Goods bruger kun 100% genanvendt plast, og vi er stolte partnere i ReaSea. For hver solgt Simple Goods rengøringsprodukt vi indsamler 4 plastikposer fra havet.
Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte os i butikken eller her.

All Purpose Cleaner 500 ml

Ikke testet på dyr

All Purpose Cleaner 500 ml

Ecocert certificeret

All Purpose Cleaner 500 ml

Naturlige ingredienser

All Purpose Cleaner 500 ml

Genanvendt plast

All Purpose Cleaner 500 ml

Indeholder probiotika

All Purpose Cleaner 500 ml

Vegansk

All Purpose Cleaner 500 ml

Biologisk nedbrydelig

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

 • Biopejs

  Cocoon Aeris

  19.450,00 DKK

  Cocoon Aeris er biopejsen kendt fra TV2, der giver understreger stilen i dit hjem.

  Integreret brænder.

 • Biopejs

  Cocoon Pedestal

  19.450,00 DKK

  Cocoon biopejsen kendt fra TV2. Biopejsen, der giver understreger stilen i dit hjem.

  Stilfuldt design – kvalitets brænder til bioethanol.

 • Biopejs

  Cocoon Terra sort

  16.400,00 DKK

  Cocoon er biopejsen kendt fra TV2. Biopejsen, der understreger stilen i dit hjem.

  Terra Standing står elegant på 3 blanke ben i rustfri stål.

  Flot design og med kvalitetsbrænder.

 • Biopejs

  Cocoon Vellum sort

  19.170,00 DKK

  Cocoon Vellum monteres på væggen.

   

   

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.