Søg
Close this search box.

Svendsen 1 med vandtank

30.320,00 kr.

Svendsen 1 med vandtank er en solid, dansk brændeovn med mulighed for at udnytte varmen i dit centralvarmesystem.

Svendsen 1 med vandtank er en solid, dansk produceret brændeovn med mulighed for at udnytte varmen i dit centralvarmesystem.

Højde: 120,0 cm
Bredde: 51,4 cm
Dybde: 43,0 cm
Vægt: 215 kg
Ydelse ved nominel fyring: 3-3,5 kW på vandsiden med 2-2,5 kg brænde i timen.
Total ydelsen med vandtank: Ca. 10 kW ved 2-2,5 kg brænde i timen.
Virkningsgrad: Ca. 90%.
Tilslutninger: 3 x 1” muffer (indvendigt gevind) til 1” rør.
Vandtankens hedeflade: 0,45 m2 derfor skal den tilsluttes efter pjece 42 fra Arbejdstilsynet.
Prøvetryk: Ca. 5 bar.
Afstand til brandbart bag ovn: 20 cm
Afstand til brandbart på side af ovn: 25 cm

Farve: grå/sort
Brændstof: Tørt brænde

Muligheder for tilkøb

Fedtstenstopplade eller komplet fedtsten
Fedtsten har gode varmelagrende egenskaber og afgiver varmen langsomt.

14 cm sokkel
Giver din brændeovn lidt ekstra højde, som giver dig bedre kig til flammerne. Det er også lettere at betjene ovnen, når brændkanneret kommer lidt højere op.

Universalsokkel
Med universalsoklen til Svendsen brændeovn har du mulighed for at bestemme højden på brændeovnen.Den øger højden på brændeovnen fra 4-55 cm. Det er en praktisk løsning, hvis du har et hul fra en tidligere brændeovn, som den skal passe til. Universalsoklen er 60 cm. Den kan skæres af i præcis den højde, som du ønsker.

Brændefag
27 cm højt brændefag under ovnen giver plads til at have lidt brænde liggende til pynt eller til hurtigt at tænde op i brændeovnen.

Samlet tilbud
Du er velkommen til at få et tilbud fra os med brændeovn, skorsten, eventuelt gulvplade. Du vælger om vi skal montere brændeovnen for dig. Kontakt os her.

Meteors historie

Meteor er etableret af Ole Povlsen i 1981. Dengang beskæftigede virksomheden fire  medarbejdere. Ole Povlsen har arbejdet med pejse siden 1973. Inden Ole startede som selvstændig, konstruerede han blandt andet pejseindsatsen ’Meteor’. Da han efterfølgende etablerede sin egen virksomhed, var det nærliggende, at opkalde virksomheden, Meteor, efter pejsen.

I dag er virksomheden et familieforetagende, hvor Ole’s søn René Junker Povlsen er primus motor. Familieværdierne har for René altid været en vigtig faktor. Værdierne og traditionerne er stadig at finde i virksomheden.

I dag beskæftiger Meteor mere end 30 medarbejdere indenfor produktion af pejseindsatse. Virksomheden producerer i dag mere end halvdelen af alle de pejseindsatse, der sælges i Danmark. Produktionen ligger stadig i den lille by Sunds ved Herning.

De seneste år er virksomheden adskillige gange blevet kåret som ’Gazelle virksomhed’ af Børsen.

Vision

Meteor’s vision er at skabe pejseindsatse, der forener effektivitet med kvalitet og et tidssvarende design – altid med miljøet i fokus. Virksomheden ønsker, at føre et produktsortiment i et tidløst og klassisk design, der modsvarer kundernes behov og krav til både kvalitet og design.

Meteor og miljøet

Meteor er medlem af DAPO – foreningen af leverandører af pejse og brændeovne i Danmark. Fyrring med træ er en CO2 neutral forbrænding, da forbrændingen kun udskiller den mængde CO2, som træet har optaget. (kilde Meteor)

Alle pejsene testes. Prøvningen er foretaget af Teknologisk Institut. Pejsene er alle CE godkendte og DIN+ testede med et særdeles positivt resultat.

På samtlige test områder ligger Meteors pejse markant under det maksimalt godkendte, og sikrer derfor en CO2 venlig forbrænding.

Download tegning og teknisk informationer her

Download vejledning her

Download Installationsvejledning her

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.