Søg
Close this search box.

TermaTech TT20

12.495,00 kr.

Brændeovn med overskud og stort brændkammer.
De afrundede sider og støbejernstoppen giver et harmonisk udseende.
Plads til brændeopbevaring.

TermaTech TT20

Slank grundmodel i TT20-serien.
Lige stålsider lakeret i grå eller sort.

Teknisk data TermaTech T20

Energiklasse: A+
Nominel kW: 5
Antal m2: 30-120
Størrelse: H104,5*47,8*D41,9 cm
Vægt: 116 kg
Bredde brændkammer: B34 D27,1 cm
Afstand til brændbart: side ovn 35 cm, bag ovn 15 cm, i hjørne 12,5 cm
Møbelafstand 100 cm
Brændstof: Tørt brænde

Download vejledning her

Download flere tekniske detaljer her

Friskluft tilslutning mulig: Ja
Konvektionsovn: Ja
Rudeskyl: Ja
Askeskuffe: Ja
Reguleringshåndtag: 1
Tilslutning ovenud el. bagud: Muligt/Muligt
Farve sort: Ja
Reklamationsret, op til år: 5

Muligt ekstraudstyr

360o drejelåge til brændefag
Pejsesæt
Formskåret glasplade
Kævlefang
Friskluftstuds

TT20 SERIEN

Nem betjening og høj produktkvalitet kombineret med en attraktiv pris

TermaTech TT20 er en serie af brændeovne, der kombinerer den bedste betjeningskomfort, den højeste produktkvalitet og det stilrene skandinaviske design.

Og så er der prisen. Vi har designet TT20 til at være en rigtig folkeovn, der hører til blandt markedets absolut bedste ovne til prisen. TT20 serien opfylder naturligvis de seneste – og skrappeste – europæiske godkendelseskrav: Virkningsgraden er endda over 83 %.

8 forskellige varianter – alle designet med omhu og produceret i gedigen kvalitet. Uanset hvilken TT20 du vælger, kan du være sikker på en solid konstruktion og et gennemtænkt design.

DESIGN

Vælg mellem lige eller afrundede stålsider, fedtstensbeklædning med lige eller runde sider eller den flotte sandsten. Alle TT20 modeller kan tilsluttes skorstenen bagud eller ovenud.

FUNKTIONER

Håndtaget er et såkaldt ”koldt håndtag.” Dvs., at håndtaget er ventileret, og dets placering gør, at det aldrig bliver varmt, så du undgår at brænde fingrene.

Askeskuffen er ekstra stor og nem at komme til, når den en sjælden gang skal tømmes. Der medfølger et låg, så du kan bære asken ud uden, at det hvirvler op.

Ovnens bund og lågens inderramme er fremstillet af støbejern, hvilket betyder lang levetid og stabilitet i lågens konstruktion.

Det dybe brændkammer har ikke kun den fordel, at aske og gløder ikke kan falde ud. Det betyder også, at ovnen meget sjældent skal gøres ren for aske, samt at der kan ligge et godt glødelag, hvilket sikrer en lang eftervarme.

Betjeningen af TT20 serien er så gennemført enkel, at enhver hurtigt og nemt bliver dus med den. Forbrændingen justeres nemt med ét enkelt håndtag, og virkningen kan omgående ses i bålet.

Alle TT20 modeller kan udstyres med ekstern forbrændingsluft og har en effekt på 5 KW, hvilket kan opvarme op til 120 m2.

En anden praktisk detalje er den formskårne glas- eller metalplade, der kan anbringes foran ovnen. Denne løsning er særdeles praktisk, da pladen nemt kan fjernes ved rengøring.

Der er for øvrigt et stort tilbehørsprogram til TT20 serien.

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor eller her.

Variant

, ,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.