TermaTech TT22

18.995,00 kr.

Rummelighed og overskud

Nem at betjene og 57 cm brændkammer

Brændeopbevaring

TermaTech TT22

Varme på den helt rigtige måde. Der er intet som et smukt flammebillede og den behagelige varme, du får fra en brændeovn.
TT22 er nem at betjene og har et stort brændkammer, der sikrer, at du både kan fyre kraftigt og opnå varme hurtigt, og du kan tage den med ro og nyde et roligt mindre bål.

Teknisk data TermaTech TT22

Energiklasse: A+
Nominel kW: 7,5
Antal m2: 40-160
Størrelse: H91,5*B70*D48,2 cm
Vægt: 168 kg
Bredde brændkammer: B57 D30 cm
Afstand til brændbart: side ovn 45 cm, bag ovn 15 cm, i hjørne 15 cm
Møbelafstand 100 cm
Brændstof: Tørt brænde

Download vejledning her

Download flere tekniske detaljer her

Friskluft tilslutning mulig: Ja
Konvektionsovn: Ja
Rudeskyl: Ja
Askeskuffe: Ja
Reguleringshåndtag: 1
Tilslutning ovenud el. bagud: Muligt/Muligt
Farve sort: Ja
Reklamationsret, op til år: 5

Muligt ekstraudstyr

Formskåret glasplade
Friskluftstuds

TT22 SERIEN

Mere ovn, mere varme

Alle, der elsker varme, vil elske TermaTechs TT22 serie af brændeovne. Tidløst dansk design kombineret med høj kvalitet samt flot miljørigtig forbrænding.

Den nemme betjening med kun et luftstyringshåndtag sidder nemt tilgængeligt lige under lågen. I TT22 serien bestemmer du selv, om du vil fyre stille og roligt med ca. 5 kW, eller om du vil have hurtig og kraftig varme med helt op til 10 kW. TT22 serien omfatter mange forskellige varianter baseret på det samme fantastiske brændkammer. Vælg mellem farverne sort og grå og fedstensbeklædning.

DESIGN

Vælg mellem stål- eller fedtstensbeklædning med lige sider eller afrundede sider. Der findes høje modeller, lave modeller og en helt unik nærmest svævende variant på piedestalfod. Skulle du på et tidspunkt ønske at give din ovn et nyt udtryk, kan beklædningen på mange modeller skiftes fra stål til fedtsten eller omvendt. Fælles for alle TT22 modeller er, at de kan monteres og tilsluttes skorstenen såvel ovenud som bagud.

FUNKTIONER

Det er nemt at styre luften til forbrændingen. Én luftregulator, diskret placeret under lågen, klarer det hele. Du kan tilslutte friskluft/udeluft direkte til forbrændingen på TT22. Dette kan være nødvendigt i helt nye eller ny renoverede huse.

På alle modeller i serien er der anvendt støbejern i bund og indvendigt i lågen, hvilket sikrer en lang levetid og stabilitet i lågen. På udvalgte modeller er også ovnens topplade udført i det solide støbejern for at give ovnen et særligt afrundet og eksklusivt udtryk.

 

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor eller her.

Variant

, ,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.