-20

TermaTech TT60W

11.995,00 kr.

Væghængt brændeovn

6 kW

Kun få tilbage

TermaTech TT60W

TT60W er den væghængte brændeovn i TT60-serien.
Med sit minimalistiske og rene design er den skabt til den moderne og tidløse bolig, hvor der fokuseres på enkelthed og funktion.

Ved at montere brændeovnen på væggen opnås et særdeles let, enkelt og stilrent udtryk, hvorved TT60W bliver centrum i rummet, når den er i brug, men samtidig er utrolig diskret når den ikke er.

En spændende detalje er, at TT60W ligeledes er udstyret med 4 stillefødder. Det muliggør, at den også kan monteres på for eksempel en betonbænk eller bygges ind i en beton- eller muret konstruktion – mulighederne er mange.

Med en dybde på blot 37cm virker TT60W visuelt som en lille brændeovn, men ikke desto mindre har den en brændkammerbredde på 38cm, hvilket gør den meget anvendelig.

 

Væghængte brændeovne giver ikke lige så meget varme fra sig som fritstående brændeovne – derfor er det praktisk med et lidt større brændkammer, som man kan lægge noget reelt brænde på og lune sig ved.

TT60W er som standard leveret med en lukket topplade, men kan nemt laves om til topafgang vha. en anden topplade, der er ekstraudstyr. Som yderligere ekstraudstyr tilbydes et olieret egetræshåndtag samt friskluftstuds med enten bund- eller bagudgang.

Teknisk data TermaTech TT60W
 • Vægt 116 kg.
 • Nominel effekt 6 kW
 • Varmeeffekt 4-8 kW
 • Opvarmer 30-160 m2
 • Højde 66,6 cm
 • Bredde 46 cm
 • Dybde 38,9 cm
 • Bagkant til tophul center 21,3cm
 • Højde bag center 54,5 cm
 • Afstand brændbart hjørnemontering: side 5 cm
 • Afstand brændbart: side 35 cm, bag 7,5 cm
 • Mulighed for friskluftstilslutning

Download vejledning her

Download flere tekniske detaljer her

Friskluft tilslutning mulig: Ja
Konvektionsovn: Ja
Rudeskyl: Ja
Askeskuffe: Ja
Reguleringshåndtag: 1
Tilslutning ovenud el. bagud: Muligt/Muligt
Farve sort: Ja
Reklamationsret, op til år: 5

Muligt ekstraudstyr

Greb af egetræ
Formskåret glasplade

TT60 SERIEN

De minimalistiske linjer i TT60 følger tidens trend og fører tankerne tilbage til designet fra vores første brændeovn – TT1, hvor fokus var rettet på det essentielle og enkle.

Designentusiaster vil genkende, at vores inspiration til formgivningen blandt andet kommer fra Johan Otto von Spreckelsens moderne Triumfbue, mens brændeovnenes udtryk følger de rene og tidløse linjer fra vores designunivers.

De indadgående linjer i støbejernslågen leder naturligt blikket mod brændkammerets flammespil. På fedtstensvarianten er denne effekt yderligere forstærket ved, at linjerne er ført videre ud i selve stenen – en detalje, der gentages i det diskrete lågehåndtags elegante træbeklædning. Støbejernslågen betjenes let ved hjælp af det lækre håndtag i rustfrit stål og sortbejdset egetræ, og takket være den magnetiske to-punkts lukkemekanisme garanteres en betjening helt uden bevægelige sliddele.

Håndtaget er placeret nederst på støbejernslågen, men kan flyttes op i toppen, hvis det ønskes.

Brændkammeret på 38 cm i bredden og opfylder kravene til alle kendte europæiske standarder. Med en virkningsgrad på hele 83 % er TT60 på samme høje niveau som TermaTechs øvrige modeller.

Som ekstraudstyr tilbydes håndtaget til TT60 serien i en eksklusiv olieret egetræsvariant.

Vi deler gerne vores ekspertise ved at give råd og se på muligheder samt giver et samlet tilbud på brændeovn/pejs, skorsten og montering af din brændeovn eller pejs med en håndværksmæssig stolthed. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor eller her.

Variant

, ,

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.