Søg
Close this search box.

Varmeflytter

437,00 kr.6.614,00 kr.

Med varmeflytter fra Air Connection udnytter du varmen fra brændeovnen optimalt.
Den varme luft ved brændeovnen suges gennem et filter og blæses derefter ind i de rum, som ønskes opvarmet.

SKU: Ikke mulig Kategorier ,

Udnyt din brændeovn maksimalt med varmeflytter fra Air Connection

En brændeovn giver hygge og velvære og ikke mindst masser af varme. Efter optænding opnår man hur- tigt en god varme i rummet. Moderne brændeovne afgiver dog så meget varme, at rummet hvor ovnen er opstillet meget hurtigt bliver varmt og oftest alt for varmt. Selvom alle døre er åbne kommer varmen sjældent ud i hele huset.

Med en varmeflytter sikrer man både at rummet med brændeovnen ikke bliver for varmt, men ikke mindst at varmen kommer ud i alle rum.
Ud over komfort fordelene, er der naturligvis også bedre økonomi i at sikre en ens temperatur i hele boligen frem for en høj temperatur i ét rum. Kontrolventilerne er justerbare og luftmængden kan derfor tilpasses det enkelte rum.

Den varme luft ved brændeovnen suges gennem et filter og blæses derefter ind i de rum som ønskes opvarmet. Ved at holde alle døre i boligen åbne sikrer man at der ikke opstår undertryk ved ovnen samt luft cirkulation i hele boligen.Ved at lade luften cirkulere i huset får man desuden et bedre indeklima.

Air Connection er kendt for komplette og funktionelle løsninger. Med en professionel sammensætning af komponenterne sikres du som bruger altid et godt resultat.

Vi giver dig altid kvalificeret rådgivning! Det gælder både

Systemet består af:

Kanalventilator med driftstempe-ratur på 50 grader. Vores ventilatorer er udført i pulverlakeret stål og leveres med kunststof ventilatorhjul.
Ventilatorerne yder hhv. 260 og 440 m3/h fritblæsende.

Monteringskonsol for kanalventilator.
Konsollen sikrer forsvarlig fastgørelse af ventilatoren på eksempelvis spærfod.

Kanal grundfilter med G3 filtermedie. Filteret har god udskilning af eksmpelvis støv og sod partikler. Filteret åbnes med snaplås for filterskift.

Sonoflex slange for effektiv og støjsvag transport af luften. Slangen er 7,5 meter lang og leveres med perforeret inder- slange med membran for effektiv dæmpning af ventilator samt overhøringstøj.

Kontrolventiler i stål med stilbar center og bajonetfatning. Ventilerne kan let tages ned for rengøring og justering. Ventilerne leveres i RAL 9010

Hastighedsregulator for indstilling af ventilatorens hastighed. Regulatoren sikrer at netop den ønskede luft- mængde flyttes fra det ene rum til det andet.
Desuden fjernes risiko for støj og træk.

Termostat kan leveres som tilbehør til anlægget.Termostaten placeres i rummet med brændeovnen. Når dette er varmtstarter varmeflytteren automatisk og den overskydende varme flyttes til de andre rum.

Hvis du vil vide mere, kan du læse her eller kontakte os.

Antal rum

1 rum, 2 rum, 3 rum, 4 rum, Rumtermostat

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Du kan også besøge os i butikken på Jernbanegade 16, 5550 Langeskov

Andre har også købt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.